Název | Množství a jednotka |
---|---|
červené fazole v nálevu | 400 g |
hovězí maso mleté | 500 g |
olej | 2 lžíce |
cibule | 2 ks |
česnek | 4 stroužky |
bílá paprika | 2 ks |
konzervovaná rajčata | |
rajský protlak | 1 ks |
chilli koření | |
paprika sladká | |
pepř | |
oregáno | |
sůl |
Postup: Červenou řepu omyjeme a uvaříme vcelku doměkka. Vychladlou oloupeme,... zobrazit recept
Postup: Vepřový bůček uvaříme do měkka s kořením.Vepřová játra nakrájíme na kousky a... zobrazit recept
Postup: Žloutky ušleháme - můžeme vařečkou nebo ve šlehači, postupně za stálého šlehání... zobrazit recept
Postup: Malou cibuli nakrájíme nadrobno a česnek na plátky. Rozehřejeme olivový olej a... zobrazit recept
Postup: 2 středně velké batáty a 2 mrkve oloupeme a nakrájíme na menší kousky. Zalijeme... zobrazit recept
Červená řepa (latinsky beta vulgaris) je naprosto nenáročná dvouletá plodina, která netrpí škůdci ani nemocemi a nevyžaduje žádnou péči, roste téměř sama. Pokud si ji vysejeme na zahrádku, získáme oproti té kupované mnoho... zobrazit článek
Restaurace hotelu Zámeček je umístěna v historickém pivovarském sklepení a...